About

Wie ben ik?
Mijn naam is Annelie Zweemer (ook wel Annie). 21 jaar oud en een ontzettende enthousiaste optimist. Ik heb een grote voorliefde voor quotes en klets graag de dag aan elkaar.

FromAnnie
In april 2018 begon FromAnnie. Ik schreef me in bij de KVK en daar begon mijn avontuur. Twee maanden later kwam mijn site live. Had ik al best wat orders gehad en ging alles echt in een stroomversnelling.

Het is echt al sinds dat ik klein ben, dat ik van allerlei verschillende dingen opzette en verzon. Ik maakte hele mappen met aantekeningen, ideeën en mijn familie werd herhaaldelijk de dupe. Zo heb ik mijn eigen kapsalon gehad, inclusief een inkijk gids. Mijn eigen beautysalon was ook een daverend succes. Deze map bevatte zelfs een klantenbestand, visitekaartjes en een nieuwsbrief ontdekte ik laatst.

Dat regelen en organiseren iets is, wat dicht bij me ligt dat was me vrij snel duidelijk. Alleen, ik vond/vind nog zoveel meer dingen leuk. Zo heb ik in 2017 mijn opleiding SAW-specifieke doelgroepen afgerond. Psychologie en alles wat met mensen en gedrag te maken heeft dat trekt mijn aandacht. En nu verkoop ik shirts, haha!

Update! Sinds 2019 verhuur ik nu ook bruiloft decoratie. Ik begrijp je verbazing, want ik kan ook de logica tussen shirts en bruiloft decoratie niet zien. Na herhaaldelijk ceremoniemeester te zijn geweest, vond ik het leuk om mijn decoratie met je te delen en ben ik bezig om me hier nog meer in te verdiepen.. Wie weet komt er nog meer aan…

Wat kun je verwachten van FromAnnie
Van alles! Een mini platform, en een combinatie van innerlijk en uiterlijk. Je kunt shoppen, maar ook lekker blogs lezen en bruiloft decoratie huren. Hopelijk inspireert het je of kun je glimlachen om de knipogen hier en daar.

Wat is mijn doel?
Jou en anderen blij maken! 😉