Talking about GOALS

GOALS. Nu ongeveer twee maanden geleden schreef ik me in bij de kamer van koophandel. Geloof mij, dat was voor mij al een GOAL op zich. Ontzettend enthousiast ben ik toen aan dit avontuur begonnen. Ik heb zoveel dromen, zoveel plannen en ideeën. Het voelt behoorlijk onwerkelijk om te kunnen zeggen dat ik een eigen bedrijfje heb en dat mijn site live is!! Iets waar ik een paar jaar geleden alleen maar over praatte. Dan zei ik telkens: Jongens, er komt een dag en dan ga ik voor mezelf beginnen.

Nou, Tadaa.. hier ben ik dan. Van mijn roze wolkje, ik ga lekker shirtjes drukken en ‘lalala’ ben ik al een beetje afgestapt. Naja ik zing nog steeds -tot spijt van mijn omgeving- daar niet van. Maar serious business is going on. Mezelf verdiepen in AVG wetten, belasting. Op het moment dat je denkt dat je iets weet, komt er weer wel iets nieuws. Dat is me voor zover wel duidelijk. En guess what, ik ben nog maar net begonnen.

In mijn beleving haal ik iedere dag GOALS. Het is maar net hoe hoog ik mijn eisen stel. Voor mij is het moment dat iemand laat weten, dat hij graag wat wil bestellen of als ik een bestelling afrond en iemand is tevreden. Een GOAL. Hard werken en dan dit er voor terug krijgen. Een GOAL.

Wanneer heb jij voor jou idee een GOAL bereikt? Hoe hoog ligt je lat? Is een GOAL perse de mooiste foto? Of bungeejumpen? Grote kans dat je dan misschien veel minder GOALS gaat bereiken dan je eigenlijk zou willen. Dus waarom ze niet kleiner maken? Dankbaar zijn met kleine dingen en je niet vergelijken met wat een ander heeft. Dat is pas een GOAL.

So hello GOALS. We’re not done yet!

Misschien vind je dit ook interessant:

Styling foutjes en tips
1/15/2020

De bruiloft van Lennard & Kelsey
10/26/2019

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *