De bruiloft van Lennard & Kelsey

3-oktober-2019 de dag van Lennard en Kelsey. Ik neem je graag mee door de dag en vertel je vooral over de styling. Op dit moment heb ik nog niet alle foto’s, maar zodra ik ze heb zal ik deze blog aanvullen.

De dag begon heerlijk relax, de bruid was ontspannen en er heerste een gezellige sfeer in huis. Het is zo leuk om die onderbuik kriebels bij iedereen te voelen, want het is natuurlijk altijd wel een beetje spannend.

We legden de laatste hand aan de witte loper en nog geen 5 minuten voordat Lennard kwam zetten we gauw alle ballonnen buiten. De trossen -gevuld met helium- wapperden in de wind, maar niet voor lang. Helaas regende het en alle trossen kwamen één voor één naar beneden. Zo hadden we het niet bedacht en zag er ook niet zo mooi uit. Dus snel over tot een plan B. Ik heb alle touwtjes om de houten schijven gewikkeld, zodat het trosjes aan de grond werden.

En daar kwam Lennard.. Tijd om foto’s te gaan maken.

Lennard en Kelsey hadden er voor gekozen om een prieel/backdrop mee te nemen tijdens de foto’s. Deze ring backdrop past in vrijwel iedere auto. (Hij past in ieder geval ook in mijn Corsa;)) In dit geval had ik de prieel ook opgemaakt, met pam pas gras en eucalyptus. Een hele toffe combi.

Aan de ring zitten haakjes die je kunt verschuiven. Zo kun je zelf weten op welke plek je een bloemstuk hangt of zelfs op meerdere plekken. Het bloemstuk had ik dus los meegegeven, zodat deze op locatie opgehangen kon worden.

Tip! huur je een prieel? Gebruik deze dan voor meerdere dingen. Zo haal je alles uit je prieel. Deze is bijvoorbeeld eerst met de foto’s mee geweest en ’s avonds is hij gebruikt voor het gastenboek.

Benieuwd naar al mijn priëlen? klik dan hier!

Na de foto’s, was het dan eindelijk tijd om te gaan trouwen! Deze hele bruiloft speelde zich af bij Natuurlijk!Kloof in Bergen op Zoom. Een hele toffe locatie, alles is mogelijk, personeel is behulpzaam en de dag werd tot in de puntjes verzorgd.

Mijn poort prieeltje heb ik ingezet als welkom. Het bord, heb ik geschilderd in de kleur dusty blue, die kleur lieten we overal terugkomen. De letters op het bord zijn hetzelfde lettertype als van de trouwkaart.

Iedereen kreeg bij binnenkomst een zelfgemaakte corsages. Deze bestond uit jute in combi met een veertje en touw. (hier heb ik nog geen foto van, maar volgt nog.)

Tip! Probeer eenheid te creëren in je bruiloft, door overal een doorlopende kleurenschema, lettertypes en elementen aan te houden. Hier kun je bij de trouwkaart of zelfs bij het ‘save the day’ kaartje al mee beginnen.

Bij deze bruiloft was dat: Dusty Blue, blad groen, jute, veertjes, eucalyptus, gipskruid en hout.

Er werd getrouwd. De ringen zaten in een glazenflesje, met veertjes op de bodem. (hier komt als het goed is later nog een foto van) Het bruidspaar had het super leuke idee om de ringen onder de stoelen te verstoppen. Wie het flesje onder zijn/haar stoel had mocht de ringen brengen.

Tip! Probeer te spelen met de dingen. Zoals bijvoorbeeld het verstoppen van de ringen. Heel erg simpel, maar iedereen vond het heel leuk.

Tijd voor taart. Vaak is er niet heel veel ruimte op een tafel waar de taart staat. Vaak staan er ook schoteltjes e.d. Daarom heb ik in dit geval voor een tafelklem gekozen. Heel eenvoudig, maar gaf de taarttafel en het aan snij moment wel nét dat beetje extra.

Tip! Je kunt nog veel meer kanten op met de tafel klem. Gebruik bijv. ballonnen, nog meer bladgroen en bloemen of alleen maar stof.

De tafel klem is overigens ook te huur. Klik hier.

Na de kerk kwam het bruidspaar aan en strooiden we confetti. De confetti zat in blauwe en witte zakjes, die ophingen aan het rek. (hier komt misschien ook nog een betere foto van.)

De tafels van de feestzaal en de diner serre hebben we allemaal voorzien van een blauwe loper. In de feestzaal, ook blauwe kaarsen op de tafels, houten schijven, potje met kletskaartjes, foto’s en veertjes.

Bij het diner hadden we gekozen voor eucalyptus, gipskruid en veertjes op de tafels. Alle servetten waren voorzien van een strikje.

Super blij, kijk ik terug op deze mooie dag. Het is vooraf altijd een heel geregel, maar als je dan terug kijkt om de mooie foto’s en momenten dan ben ik een gelukkig mens.

Wil je weten welke producten er op dit moment in de verhuur staan? Klik dan hier.

With love, FromAnnie

De foto’s zijn gemaakt door Liefs Angelique. Zij is sinds kort gestopt met fotografie, maar richt zich nu op haar bruidssalon, die opent eind 2019. @wildlovebridal

Misschien vind je dit ook interessant:

Styling foutjes en tips
1/15/2020

FromAnnie update!
10/8/2019

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *