FromAnnie update!

Het is weer al even geleden dat ik een blog geschreven heb. Soms schiet een blog er een beetje bij in, want meerdere dingen vragen mijn aandacht. De afgelopen maanden zijn druk geweest, met het regelen van bruiloften en met het opzetten van de bruiloft decoratie.

Ik ben dus achter de schermen druk bezig geweest met het opzetten van nieuwe dingen. Sinds mei ongeveer verhuur ik nu ook priëlen en andere decoratie stukken. Je kunt ze hier bekijken.

Het is lastig als je zoals ik, overal wel wat in ziet en aan alles wel zou willen beginnen. De link tussen shirts en bruiloft decoratie is dan ook niet direct voor de hand liggend. Ik ben ook echt een beetje aan het uitzoeken welke richting ik op wil met FromAnnie.

Voor nu is de combi goed te doen, dus druk en ontwerp ik nog volop shirts en daarnaast verhuur ik bruiloft decoratie en werk ik aan mijn bekendheid, want eerlijk is eerlijk. Ik moet het echt hebben van de mensen die het me gunnen en bekendheid in de omgeving. Alleen moet iedereen dan wel te weten komen, wie ik ben en wat ik doe.

Dat is dus de status van nu. Bij het noemen van mijn naam, noem ik in één adem, dat ik naast mijn fulltime baan ook voor mezelf werk… en of ik iets voor je kan betekenen en dat als er iets is of als je gaat trouwen, je me altijd mag roepen. Just saying!

Daarnaast kriebelt het in me, om meer te doen met die bruiloft decoratie verhuur. Ik werd namelijk dolgelukkig toen ik door de Zeelandhallen op het stoffenspektakel opzoek was naar toffe stoffen om een bruiloft mee aan te kleden. (binnenkort meer over deze bruiloft en de styling) Wat zou het tof zijn om me meer te richten op de styling voor bruiloften.

Hmm.. misschien dat het iets is voor de toekomst. De vraag is, is hier vraag naar? Zou jij een weddingplanner/weddingstyliste in de arm nemen en misschien nog wel een belangrijkere vraag. Hoeveel zou je hier voor over hebben?

Laat het me weten, want het borrelt bij me… app, chat of mail me.

Misschien vind je dit ook interessant:

Styling foutjes en tips
1/15/2020

De bruiloft van Lennard & Kelsey
10/26/2019

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *